تحولات لبنان و فلسطین

معاون پرستاری وزارت بهداشت، در خصوص بیشترین کمبودهای پرستاری در نقاط مختلف دنیا، توضیحاتی داد.

کدام مناطق دنیا بیشترین کمبود پرستار را دارند؟

عباس عبادی، در نشست سالانه جهانی پرستاری و مامایی که به صورت مشترک توسط سازمان بهداشت جهانی، انجمن بین‌المللی پرستاران و کنفدراسیون بین‌المللی ماماها در ژنو برگزار شد، شرکت کرد.

حضور نماینده پرستاری کشورمان در نشست حضوری پس از ۴ سال و در شرایطی صورت گرفت که طی سال‌های اخیر، به دلیل پاندمی کووید ۱۹، این نشست به صورت آنلاین برگزار شده بود.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، اهداف این نشست دو روزه را ارتقای رهبری پرستاری و مامایی در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی در زمینه نیروی کار نظام سلامت و اولویت‌های بهداشت جهانی، ارزیابی پیشرفت‌ها و تسریع در اجرای دستورالعمل‌های استراتژیک جهانی برای پرستاری و مامایی (۲۰۲۵-۲۰۲۱) و تقویت مشارکت برای ارائه گزارش داده‌های وضعیت پرستاری و مامایی جهان برشمرد.

عبادی افزود: در این اجلاس، ضمن طرح موضوعات مرتبط با پرستاران و ماماها به عنوان بزرگ‌ترین گروه ارائه دهندگان خدمات سلامت در جهان، تجارب و درس آموخته‌های برخی کشورها در خصوص چگونگی مدیریت این چالش‌ها ارائه شد.

وی ادامه داد: سخنرانان با تاکید بر اشتغال ۲۹ میلیون پرستار و ۲.۲ میلیون ماما در جهان و نیاز به حداقل ۴.۵ میلیون پرستار و ماما تا سال ۲۰۳۰، بیشترین کمبود را در منطقه مدیترانه شرقی، آفریقا، آسیای جنوب شرقی و بخش‌هایی از آمریکای لاتین ذکر کردند.

عبادی در حاشیه این نشست، با مسئول ارشد دپارتمان پرستاری سازمان‌جهانی‌بهداشت، مدیران ارشد ICN و اعضای هیئت‌های مختلف از کشورهای منطقه و دیگر کشورها دیدار و در خصوص به اشتراک‌گذاری توانمندی‌های ایران در حوزه پرستاری و دستاوردهای چند سال اخیر در این حوزه، ابراز تمایل کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.